вторник, 15 февруари 2011 г.

качи нещо отвратително! Apple обяви App Store абонамент

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/itunes-shocker-apple-announces-app-store-subscriptions/:
Горещи върху петите на Daily , на често слухове Apple абонаментна услуга е най-накрая разстилане на останалата част от App Store. Обичам го, или еднократно него, нещо в момента е на разположение в онлайн продажбите на дружеството, включително и списания, вестници, видео и музика, вече могат да бъдат предложени за записване модел . "Всички ние искаме", каза Стив Джобс в съобщение за пресата, "е, че, ако даден издател е вземане на предлагане чрез подписка външната страна на апартамент, с една и съща (или по-добре) предлага да се във вътрешността на апартамент, така че потребителите да могат лесно да се абонирате с едно кликване правите в ап. " (Това звучи запознати .) Издателите също ограничени от свързването от приложението, в местата, които позволяват на потребителя да заобиколи по-ап покупка. Смисълът тук? Apple получава тридесет процента от върха на разстояние по-ап покупки - достатъчно на фракция, ние не се познае, ще подтикне някои по-големи издатели от пропускане на платформата като цяло. PR след почивката.

Продължавам четене качи нещо отвратително! Apple обяви App Store абонамент

качи нещо отвратително! Apple обяви App Store абонамент първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти Фев 2011 09:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар