вторник, 15 февруари 2011 г.

Google Chrome ролки разширяване, която ви позволява блокирането на сайтове в резултатите от търсенето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/google-rolls-out-chrome-extension-that-lets-you-block-sites-from/:
Уморихте ли се чака за Google и нейните алгоритми за филтриране на съдържание, ферми и други сенчести места от резултатите от търсенето? След това можете да най-накрая вземе нещата в свои ръце, благодарение на "опитни" разширение, което Google току-що се предоставят за своя Chrome браузър. Това работи толкова непосредствено по както можете да очаквате - След като се инсталира, просто ще видите връзка за блокиране на даден сайт, заедно с всеки резултат от търсенето, и вие също така ще бъде в състояние да се деблокира сайтове по всяко време, ако отидете малко зад борда. Какво е най-интересното обаче е, че Google казват, че ще ходи да учи на обратната връзка получава от разширяването и че ще помисли да го използвате като потенциален сигнал за класирането си резултатите от търсенето.

Google Chrome ролки разширяване, която ви позволява блокирането на сайтове в резултатите от търсенето първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари 2011 21:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Официален Google Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар