вторник, 15 февруари 2011 г.

AMD Athlon, Phenom и Sempron имена могат да бъдат убити на разстояние в полза на марка Vision

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-athlon-phenom-and-sempron-names-may-be-killed-off-in-favor/:
AMD е дългоочакваното доставка на GPU-хибридни чипове процесора под формата на термоядрена технология вече има една жертва в запазена марка на стратегията на компанията (ще ми липсваш, ATI !), а сега научаваме, че може да има още по- съкращения фишове се раздават. X-малко лаборатории са открити документи, че твърденията на AMD възнамерява да изпраща своите фамилни имена процесор на аналите на историята, ще вместо с различни класове на своята марка Vision. В Athlon, Phenom, и Sempron моникери какъвто го познаваме днес ще бъде заменена от A, E и FX серията, съответно с Llano APU заема от среден клас А сектор, четири-и окта-ядрени Замбези чипове плесна с етикета FX и ниски стойности получаване на етикет отломки E. Тъй като настоящата схема за именуване наистина не изразяват много полезна информация, които не са посветени, това ще изглежда да е стъпка в правилната посока за AMD, но ние просто не искал да видя стари приятели изчезват без следа. Познайте Athlon XP Thunderbird просто ще трябва да живее в нашите сърца, вместо.

AMD Athlon, Phenom и Sempron имена могат да бъдат убити на разстояние в полза на марка Vision първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти Фев, 2011 08:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник X-малко лаборатории | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар