вторник, 15 февруари 2011 г.

Intivation интрота Umeox Аполон смартфон: $ 100, захранван със слънчева енергия, Android 2.2 (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/intivation-intros-umeox-apollo-smartphone-100-solar-powered/:
Здрав? Картина ". Вграден фенерче? Нод. Слънчев панел на гърба? Аха. Android 2.2? Със сигурност. Всички най-важното (и след няколко екстри) са хвърли върху Umeox смартфон Аполон, показан на разстояние за първи път днес в ___B_Mobile Световната Congress___E_ в Барселона. Това едва ли е от висок клас устройство - всъщност, едва $ 100 почти договор, е длъжен да бъде един от по-малко може да Froyo телефони на пазара. Но като се има предвид, че това е позиция да постави Android в ръцете на онези, които не са точно champing по малко да прекарат един месец заплатите на телефона, ние казваме, че е огромна стъпка в правилната посока. Когато питам за спецификации, ни казаха да очакваме процесор MediaTek, микроб слот за карти, обърнати назад камера и слот за SIM карта. Устройството на дисплея е неработен mockup, като на място представител като отбелязва, че доставките трябва да започнат в Европа, Латинска Америка и Индия през май (с други страни да ги последват). Устройството чувствах задоволително твърдо, но за съжаление, липсата на технически подробности са на разположение по отношение на слънчев панел на гърба.

В сходни новини, компанията също демонстрират няколко други нововъведения: нов микрочип слънчеви клетки и първите си слънчеви клетки. Преди тази седмица, Intivation продават само на микропроцесори, принуждавайки партньори, за да отида и да намерят своя собствен доставчик на панела. Сега, това е навлизане в друг бизнес с Sunboost3 "всичко в едно" слънчев модул, и ако това е надеждите и мечтите си в реалност, вие ще започнете да виждате тези на куп предстоящи телефони. Хит на PDF файлове по-долу за повече от стажа и поглед на mockup Аполон в галерията по-долу.

Intivation интрота Umeox Аполон смартфон: $ 100, захранван със слънчева енергия, Android 2.2 (практически) първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари, 2011 23:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Intivation (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар