вторник, 15 февруари 2011 г.

Verizon VOLTE гласови и видео демонстрация се обадете на MWC 2011 (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-volte-voice-and-video-call-demo-at-mwc-2011-video/:
Там не може да е родом LTE мрежа живее в Барселона все още, но това не попречи на Фурията от едно теглене 700MHz демонстрация в Испания за целите на злорадо в ___B_Mobile Световната Congress___E_. Ние чу само няколко дни преди, че LG революция ще бъде един от първите телефони, за да подкрепят vioce над LTE ( VOLTE ) на Verizon, и днес ние получихме доста малко допълнителна информация за внедряването. Като начало, Verizon се надяваме, че останалите превозвачи приемат свои VOLTE платформа, дори и да се стига дотам, че да го насърчаваме. Това е нещо комично да чуят на компанията, че след като осакатен Bluetooth на dumbphones и все още кара да се купуват от един месец от данни , само за да активирате таблетка се говори за "откритост", когато става дума за комуникации, но предполагам, таблиците са включени в известна степен това е VZW че ще спечели. Във всеки случай, VOLTE същество действа като платно VoIP, като фиксирана сума в размер на честотната лента на разговор (което гарантира качеството на разговора, за разлика от Skype, която е в ръцете на споделени приложения, които използват една и съща честотна лента) и също така дава възможност на телефона да използват данни, докато го наричат в ход.

В революция , която се предвижда да започне през март, в крайна сметка ще спечелят VOLTE подкрепа, въпреки че VZW не очакват тази функция да се живее в Америка, докато през следващата година. Bilal Wahid, асоцииран директор Verizon Wireless "от разработката на продукта, ни каза, че поне в началото, може да видите VOLTE глас и videocalling на разположение на Android смартфони, но няма причина, че същите приложения не могат да бъдат разработени за други платформи. В качеството на разговора е била на равенство с някои от висока пропускателна способност VoIP повиквания сме се сблъскват и videocalling е особено впечатляващо. Резолюцията беше огромно и нямаше никаква съществена разлика, каквато. Разбира се, всичко това се е случило през заключена, модулни LTE мрежа, така че резултатите почти сигурно ще се различават в реалния свят, независимо, че е красиво начало и тя със сигурност, че чакането до 2012 г., че много по-трудно. Качете се на миналото на почивка за демонстрация, както и дълго обяснение на технологията, където то се случва, и когато тя ще бъде приложена.

Продължавам четене Verizon VOLTE глас и се обръщаме демо видео на MWC 2011 (видео)

Verizon VOLTE глас и се обръщаме демо видео на MWC 2011 (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти февруари 2011 г 11:02:00 EDT. Моля, вижте нашите

Няма коментари:

Публикуване на коментар