вторник, 15 февруари 2011 г.

Sony е Shuhei Йошида капки познания NGP: PSP залепване наоколо, PS3 игри лесно в пристанището

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/sonys-shuhei-yoshida-drops-some-ngp-knowledge-psp-sticking-aro/:
Подробности за преносими Playstation на Sony от ново поколение, на NGP, са оскъдни, тъй като говорихме с SCEA председател главен изпълнителен директор Джак Tretton за новото устройство. Въпреки това, в интервю за предстоящото издаване на EDG Е, Shuhei Йошида - които се случва да бъде президент на SCEA света Studios - разкри повече tidbits на NGP стратегия за Sony (уви, все още няма официална цена ). Очевидно е, че PSP ще си наоколо, дори и след освобождаването NGP заради голямото търсене на по-старите преносими, да не говорим по-ниска цена. За тези от вас, загрижени за недостиг на титли при дебюта на NGP е - а-ла на PS3 - не страх, като Йошида заяви, че пренасянето игри PS3 е цел от самото начало и процесът ще се прости (относително казано, на разбира се). Комбинирайте това с едно натискане да направи NGP е среда за разработка "толкова лесно, колкото е възможно," и ние ще се надяваме видите много титли на разположение при освобождаване на устройството. О, да, Йошида-сан каза още, че NGP е само на конзолата кодово име, а истинското име ще бъде обявено по-късно тази година - PSP2 само роли на разстояние от езика, сега не е ли така?

Sony е Shuhei Йошида капки познания NGP: PSP залепване наоколо, PS3 игри лесно в пристанището първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 17:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CVG (1) , (2) , Videogamer.com | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар