вторник, 15 февруари 2011 г.

Best Buy разширява свободно обратно изкупуване насърчаване на смартфони и таблетки за 26 февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Не се наоколо, за да се възползват от Best Buy е новото Bieber / Ozzy популяризирани обратно изкупуване програма преди след Супер Боул и свободно за всички срок е изтекъл на 12 февруари? След това изглежда, че сте в час - на компанията обявиха, че това е удължаване на безплатна оферта до 26 февруари. За разлика като предишната промоция, която се прилага към цялата електроника обхват, обаче, това най-ново разширяване се отнася само за смартфони и таблетки, въпреки че очевидно може още закупуването обратно изкупуване покритие и за други устройства (лаптоп или нетбук ще стартира $ 69.99). Тези, които изберат този вариант, ще могат да продават своите изделия обратно към Best Buy за "до" 50 на сто от първоначалната цена, която те ще естествено получават под формата на Best Buy подарък карта. По-добре от иБей? Може би не - но това не е най-лошия вариант да има, докато е безплатна. Ръководителят на миналото на почивка за пълното съобщение за медиите.

Продължавам четене Best Buy разширява свободно обратно изкупуване насърчаване на смартфони и таблетки за 26 февруари

Best Buy разширява свободно обратно изкупуване насърчаване на смартфони и таблетки за 26 февруари първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари, 2011 година 16:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар