вторник, 15 февруари 2011 г.

Deutsche Telekom пускане в действие на НРД плащания с T-Mobile САЩ, други пазари през тази година; NFC iPhone заедно в надпреварата?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/15/deutsche-telekom-rolling-out-nfc-payments-with-t-mobile-usa-oth/:
На пресконференция в ___B_Mobile Световната Congress___E_ днес, Deutsche Telekom - за германското майка на T-Mobile представителства по целия свят - спомена, че тя ще започне стартирането NFC системите за разплащане в телефони в много пазари в началото на този година с пълно разгръщане през 2012 г. . T-Mobile САЩ ще бъдат включени в действие чрез инициативи Изида , обявени в края на 2010 г. в партньорство с AT & T и Verizon, но тук, където тя получава особено интересно: DT execs очевидно името спадна Apple по време на събитие на живо за изстрелване 2011 година. Разбира се, има и няма недостиг на слуховете , че следващото поколение iPhone ще включва някаква форма на възможност NFC, и то със сигурност изглежда като потвърждение на Apple ще работи добре, като е технология на ново равнище на потребителските приемане. Следвайте почивка за пълното съобщение за медиите - да не споменава Apple, интересно, така че е напълно възможно, че това е изпълнителен пропуск. Повече за това, както ние я имаме.

Продължавам четене Deutsche Telekom пускане в действие на НРД плащания с T-Mobile САЩ, други пазари през тази година; NFC iPhone заедно в надпреварата?

Deutsche Telekom пускане в действие на НРД плащания с T-Mobile САЩ, други пазари през тази година; iPhone заедно в надпреварата? NFC първоначално се появи на Engadget на Вто, 15-ти фев 2011 07:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Телефон лъжичка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар