събота, 26 февруари 2011 г.

Цласх оф тхе Титанс наставак ће такође бити још једна 2Д-3Д-до конверзије, као и Почетног?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/clash-of-the-titans-sequel-will-be-another-2d-to-3d-conversion/:
После лошег одговора на први Цласх оф тхе Титанс филма и испод 3Д ефекте, захваљујући похрлили процесу конверзије , требало би да они никада неће покушати да се поново, а ви би били у праву. Директор Џонатан Лиебесман, свеже искључивање битке: ЛА кормиларење наставак Вратх оф тхе Титанс и тврди да је разговарао у процес конверзије ради поново (али снимање са тим на уму, Пиранха 3Д стилу ) на овом покретом низом демо, укључујући, Кристофер Нолан је Инцептион . То је значајан и због тога што нема 3Д реиздање је најављена за визуелно заносну зврчка, већ и зато што је сам предложио Нолана 3Д би било лош избор, због ефекат затамњења стакла. Варнер Брос може само да успевају да кажем ФПСС "У овом тренутку, планови за почетне 3Д не може бити потврђена," остављајући могућност повратка поред Стар Варс , Титаник и друге да обрт у ветар за сада.

Цласх оф тхе Титанс наставку ће бити још један 2Д-3Д за конверзију, а почетне превише? првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 20:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Блу-раи.цом | Соурце Мовиефоне , МовиеВеб | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар