събота, 26 февруари 2011 г.

Нетфликс: 30 одсто Гледајте Одмах наслова Суббед са више на путу, као и Ксбокс и Року подршку

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/netflix-30-percent-of-watch-instantly-titles-subbed-with-more-o/:
То је био спор успон од Нетфликс први је објавио да додате затворен титловање за ПЦ и Мац почетком 2010, али пост на блогу данас указује на њену достигла 30% од доступних наслова. До сада платформе на другу ревизију своје стриминг Фронтенд као пс3, Бокее Бокс, Гоогле-ТВ и Нинтендо Уии подршку опционо натписе, а Ксбок 360 и Року играчи треба да "касније ове године." Наравно, док гроф по епизоди је знатно већи, то је још увек само неколико стотина доступних серије Нетфликс, а глуви / наглуве корисника суочавају са проблемима као што имају неке епизоде Суббед док други нису. Нетфликс је нова страница избијања подржава наслова би требало да помогне, а нц-Мац-АСЛ'с блог или ИнстантВатцхер.цом такође може да обезбеди филтера. План је очигледно да се преводи на 80% од садржаја до краја године, и овде је у нади да добије до 100% ускоро - чини наше натезања око 5,1 сурроунд звук изгледа врста тривијалне зар не? (Али, док смо о тој теми, Нетфликс, где је 5,1 на не-пс3 клијенте?)

Нетфликс: 30 одсто Гледајте Одмах наслова Суббед са више на путу, као и Ксбокс и Року подршку првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 18:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ХацкингНетфлик | Соурце Нетфликс блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар