събота, 26 февруари 2011 г.

Визуелни ВоицеМаил повукао из Андроид Маркет, Гоогле оптужен за "повлачењем Аппле '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/visual-voicemail-pulled-from-android-market-google-accused-of/:
Визуелни Говорна порука од андроид тржиште за плаћање могуће повреде Гоогле оптужен за "повлачењем Аппле '
Изгледа да Аппле није само желе да се уверите да плаћања апликација се покрене преко одговарајућих канала . Визуелни ВоицеМаил апликација, која је преузета око милион пута (буквално), је управо повукао из Андроид Маркет . Када програмери у ПхонеФусион питао разумно питање "зашто", они једноставно су били усмерени на делу од 3,3 Андроид Маркет Девелопер уговор о дистрибуцији:
Ако желите да прикупља таксе, након слободног пробни период истекне, морате се прикупе све накнаде за пуну верзију производа преко плаћања процесор на тржишту ... Све накнаде примљене од стране програмера за производе дистрибуиране преко тржишта мора бити обрађен уплатом на тржишту процесора.
Сервис омогућава корисницима да купују опције премију преко сајта компаније, нешто што многе друге апликације раде и то је свакако није нова Висуал Говорна пошта. Шта даље остаје да се види, али нажалост Гоогле каже ПхонеФусион мора поново да поднесе апликација са новим именом - губи све позитивне критике је донео горе. Тешко идеално решење.

Визуелни ВоицеМаил повукао из Андроид Маркет, Гоогле оптужен за "повлачењем Аппле првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 21:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ГигаОМ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар