събота, 26 февруари 2011 г.

Мицрософт Ресеарцх показује следеће генерације гест интерфејса, Кинецт интеграција, други неато ствари (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/microsoft-research-shows-off-next-generation-gesture-interfaces/:
Мицрософт Ресеарцх показује следеће генерације гест интерфејса, Кинецт интеграција, други неато ствари (видео)
Оставите га на Мицрософт Ресеарцх да покаже неке кул ствари које могу или не могу стварно десити на било ствар коју сте икада стварно купити. Погледајте видео после паузе да виде најновије, директор Мицрософт примењених наука Стивен "Стевие Б Батхицхе показивањем низ занимљивих интерфејса. Све почиње са гест контроле које се далеко изван екран осетљив на додир, ослањајући се на ретро-рефлекторне крила и камеру за детекцију положаја руку. Али, ствари се брзо напредак на стан објектив зове клин који може да омогући холограмом налик на слике. Пар који са Кинецт перспективу смене долазе у игру, праћење ваше лице и омогући вам да вршњака около као гледајући прозор. То је све само за вас чека у наставку - а можда и СРБ негде у будућности.

Наставити читање Мицрософт Ресеарцх показује следеће генерације гест интерфејса, Кинецт интеграција, други неато ствари (видео)

Мицрософт Ресеарцх показује следеће генерације гест интерфејса, Кинецт интеграција, други неато ствари (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 23:32:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар