събота, 26 февруари 2011 г.

Подизачи телефона новог корисничког интерфејса и Ксбок игре су најузбудљивији аспекти Мицрософт уговор, каже Нокиа анкета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
У потрази за повратне информације о свом значајан одлуку да се депонија Симбиан у корист система Виндовс телефона , Нокиа је ставио горе анкету на свом сајту Разговори агитовање мишљења о томе шта корисници највише очекују од новог посла. Нема консензуса избору, са изврдавање реакција бити наглашена чињеница да је "остало" опција је модални одговор, међутим, од датих категорија, интерфејс освежавања и Ксбок-у вези Гаминг благодети испоставило да је најважније. нема изненађења, Симбиан екраном осетљивим на додир интерфејс мане су добро познате, док о Ксбокс Застој је био један од великих продаје Мицрософт поена за Виндовс 7 Телефон Од свог почетка. Ми само бих питати Сони да буде брз у вези испоруке на овим стварима - потрошња предуго у очекивању режиму неће бити добро за наше здравље.

Подизачи телефона новог корисничког интерфејса и Ксбок игре су најузбудљивији аспекти Мицрософт уговор, каже анкета Сони је првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 26 Мар 2011 09:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инкуирер | Соурце Разговори нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар