събота, 26 февруари 2011 г.

Спринт ХТЦ Долазак са Виндовс 7 Телефон копирајте и налепите прве руке-на!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/25/sprint-htc-arrive-with-windows-phone-7-copy-and-paste-first-hand/:
ХТЦ је такође донео дуж Спринт брендирани Долазак у наш читалац Меетуп Сан Франциско, и док ми већ сте упознати са овим оперативног система Виндовс 7 Телефон клизача из наше време са ХТЦ Про 7 је још увек лепо видети ЦДМА ВП7 уређај у телу. Ох, и тастатура је прилично фантастична - не само да се осећам одлично, али је посвећена само број редова је разлог за тастатуру навијача да ову ствар изглед. Најбољи део? Демо јединица је учитан са оперативног система Виндовс 7 Телефон копирате и налепите ажурирање , што је први пут смо га видели у дивљини. Систем је радио добро, али смо приметили да када налепите из оставе текста је нестала, тако да не можете више налепите. То је мало чудно - да ћемо имати видео до ускоро.

Спринт ХТЦ Долазак са Виндовс 7 Телефон копирајте и налепите прве руке-на! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 25 Мар 2011 20:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар