сряда, 22 юни 2011 г.

Некус С хакован и намештена за клање одредница, стварност проклет

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Некус С Бенцхмарк
Увек је добра идеја да се мерила са резервом - њихов синтетички тестови нису увек поклопити са реалном свету перформансе. Али, не бисмо вас кривити ако је ваш их отписали у потпуности после шпијунирање ових резултата са Андроид заједницу Форум Мембер Симмс22. Симмс је његов Некус С, благословио га са мало цијанске мод 7 Пикие прашину, оверклокован да 1.544ГХз, и направио неколико туеакс за добру меру. Резултати? Апсолутно невероватно скор од 10.082 у Смартбенцх2011. Да то поставим у перспективи, 1.2ГХз дуал цоре Екинос напајање Галаки ИИ погодио само 3.053 - и запамтите, Некус С ради са једним језгро хендикеп. Творац Смартбецх је признао постоји буг да се разради (да ли бестинг Ксоом за 400 одсто је поклонити?), Али нисмо спремни да у потпуности одбаци бројеве игре - шта онда изговор да смо за објављивање обилним количине тракасте графиконе?

Некус С хакован и намештена за клање одредница, стварност проклет првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Апр 2011 16:16:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Андроид заједницу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар