вторник, 14 юни 2011 г.

Ацер представио прерађени десктоп, 23-инчни екран мултитоуцх за децу са гинормоус Спаваћа соба

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/acer-intros-revamped-desktops-23-inch-multitouch-display-for-ki/:
Прошле недеље, Ацер представио неколико бацк-то-школе лаптоп, а данас, одећа је покажете опрему за децу који су добили теенси мало више места у домовима. Компанија троттед само из пар десктоп рачунара, заједно са зверски 23-инчни Т231Х мултитоуцх монитора. Обе куле имају сталожен црно кућиште са Ацер цлеар.фи медиа стреаминг софтвер на броду. Од два, М серија (на слици) је јасно за напредне кориснике, са Цоре и3 и Куад-Цоре АМД Атхлон ИИ Кс4 процесор опције, 6ГБ РАМ меморије, 1ТБ простора на хард диску, опционо дискретном графиком, као и складиштење фиоке на врху становања четири УСБ утичнице и 2,0 слушалице и микрофон портова. Кс серија, у међувремену, има тример, више компактан дизајн, као и скромне спецификације листу карактерише Интел Пентиум Дуал-Цоре и АМД Пхеном ИИ Кс4 процесоре, 4ГБ РАМ меморије, као и интегрисану графику. Што се тиче да је екран резолуције 1080п, има 80.000:1 контраст и церадама између 5-степени и 60-степени - не да се за разлику од обртне ХП Алл-ин-један који је проистекао из раније ове године. Они су сви за посезање Сада, са М и Кс серије, са почетком у $ 500 и $ 398, респективно, а монитор преузимању $ 330. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Ацер представио прерађени десктоп, 23-инчни екран мултитоуцх за децу са гинормоус Спаваћа соба

Ацер представио прерађени десктоп, 23-инчни екран мултитоуцх за децу са гинормоус дом соба првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 00:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар