вторник, 14 юни 2011 г.

Кеепин 'је прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесор (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/keepin-it-real-fake-xperia-arc-kirf-has-kirfy-dual-core-proces/:
Кеепин 'је прави Лажни: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесора
Да ли је то 1ГХз Куалцомм МСМ8255 погон Кспериа Орлеанка сувише брзо за Дарн? Ми можемо имати само КИРФ коју тражите. Једноставан телефон са једноставним именом: "Др." Овај Петите Претендер брије 0,2-инча офф 4.2-инчни екран лука, додајући само 0,03 мм дебљине на путу. Заборави да Адрено 205 графички процесор, ова беба ради на Медитек МТК6516 АРМ компатибилни процесор, подешавање често погрешно рекламиран као дуал цоре са невероватних 416МХз језгро за покретање андроид 2.2.1, и друго 208МХз Цоре посвећен искључиво за бежични радио . За снимање, радио посвећена партиције се обично прескаче на основним тачкама. Замотати га са премо луксуз као што су 3,5-инчни прикључак за слушалице и камера од 2 мегапиксела, а имате Кспериа куцам-офф-а то је ... Па, прилично плашљив. Али хеј, то је само 1000 јуана ($ 154), па макар можете добити опасно близу Кспериа територије без ломљава банке. Ако је то довољно за вас, проверите руке на видео (на кинеском), након паузе.

Наставити читање Кеепин 'то прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи дуал цоре процесор (видео)

Кеепин 'је прави лажна: Кспериа Арц КИРФ има КИРФи Дуал-Цоре процесор (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 15:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МИЦ гаџета | Соурце м8цоол | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар