вторник, 14 юни 2011 г.

Више ИОС 5 функција добијају тренутак у бета тестирању сунце

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/more-ios-5-features-get-their-moment-in-the-beta-testing-sun/:
Стив Џобс и ко. приказао све врсте кул нових функција током деби ИОС 5 на ВВДЦ раније овог месеца. Имали смо прилику да мало њих за спина , када смо тестирали бета буилд мобилног оперативног система, а сада све више и више људи су покушали своју руку на ИОС 5, све више и више функција добијате свој ред да се сјај. Ево листе неких од хладњака оних које смо видели у последњих неколико недеља.
  • Аппле је додао могућност да ФацеТиме позиве преко 3Г - иако Прича се да ово може да буде само бета функција, које превозници могу да изаберу да онемогућите, преко очигледно употреба података забринутости.
  • Аеродром Пресликавање је приказано искључен. Ова функција омогућава корисницима да приказују видео из иПад 2 на ХДТВ путем Аппле ТВ, за то време када не можемо да обезбедимо ваш __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ садржај за себе. ( Прочитајте )
  • Нови софтвер такође нуди се могућност за синхронизацију 1080п видео ИОС 5 уређаје, отварајући врата за спекулације да ће будуће иПадова и иПхоне бити у стању да репродукује садржај у пуном 1080п. ( Прочитајте )
  • Воле да се играју преко иТунес ауто стерео? Добре вести, ИОС 5 ће пренос аудио информација као што су албуму, прате и уметник имена преко Блуетоотх-а. ( Прочитајте )

[Хвала свима који су послали у савете]

Више ИОС 5 функција добијају тренутак у бета тестирању сунце првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 22:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар