вторник, 14 юни 2011 г.

ГАРМИН за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:

Вести о Гармин планира да стекне Навигатион процурила је раније овог месеца , али сада имамо званичне реч која ГПС-гигант ће донети мање немачке компаније под своје окриље почетком крајем јула. Чека регулаторних сагласности, договор би Навигон, један од највећих брендова ГПС-у Европи, функционише као ћерка Гармин, која је много јача присуство у Северној Америци. Компаније биле у стању да открије све финансијске информације, иако раније процене ценом посао у "средином двоцифрени милиона" евра опсег. НАВИГОН каже да није спремна да подели све детаље у вези куповине, али смо вероватно да ће видети велике ефекте у САД, где компанија има смартпхоне апликација, али није продала посвећена ГПС уређаја у неколико година.

Наставити читање Гармин за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање

ГАРМИН за куповину Навигон, планира да заврши до краја јула стицање првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14. Јун 2011 15:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Навигон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар