вторник, 14 юни 2011 г.

Самсунг Телеватион претвара кабловску телевизију ИПТВ у токове за цео дом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-televation-turns-cable-tv-into-iptv-streams-for-the-who/:
Моторола најновији роба се на екрану у 2011 Покажи кабл (сумњамо лењ кабловске кутије заиста у служби сада се ретко помињу), укључујући и овај "Ливе Стреаминг Уређај" званог Телеватион. Функционише као кабловске компаније које, код куће само Слингбок, то трансцодес МПЕГ-2 ТВ емисија у МПЕГ-4, ИП-потока за приказивање на другим уређајима (Андроид или ИОС __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, ИП повезан телевизори, итд) које су на истој локалној мрежи у било звука или решење које може да обради. Самсунг цифре овог прекида правни спорови попут оних окружује Тиме Варнер'с ТВЦабле ТВ- иПад апликација јер користи постојећу ТВ емисија. Сарадња на пројекту били су инжењери из Цомцаст, која би могла да за постојећу грану на постојеће планове за нове кутије, ИПТВ и мобилне апликације . Слинг / Ецхостар покушава да уђе у оквир тржишта каблова са својим флексибилније решење за године и очекује се да објави нову платформу Арија сутра, па можда најбољу платформу - и то не само онај са најјефтинији / најслађа договор за кабловске компаније - победи.

Наставити читање Самсунг Телеватион претвара кабловску телевизију ИПТВ у токове за цео дом

Самсунг Телеватион претвара кабловску телевизију ИПТВ у токове за цео дом је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 19:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар