вторник, 14 юни 2011 г.

АМД Фусион-серија чипова званичног: 10.5 сати трајања батерије, ДирецтКс11 графику и УСБ 3.0 подршка (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/amds-fusion-a-series-for-mainstream-laptops-official-10-5-hour/:
АМД Ллано платформа је на нашем Радар за више од две године , и на крају, компанија је дошао чист са својим најновијим класи хибрид на ЦПУ / ГПУ чипова, званично назван Фусион-серија. За разлику од мале снаге укус Фузија аццерлатед обраде јединице већ налазе на тржишту , ови 32-нанометарски АПУ су дизајнирани са десктоп и маинстреам лаптоп у виду, имајући директни циљ на Интел Цоре 2011 процесорима уз обећање високог квалитета обраде и дискретне нивоу графике , и 10-плус сати трајања батерије.

Поред одабране перформансе и трајање батерије тврди компанија је одлука (много више о томе у тренутку), шта то значи да што се тиче лаптоп ићи, АМД је потпуно корак од самосталне ЦПУ-ГПУ плус парадигме. Међутим, компанија ће и даље да посвецена ГеФорце картице, који се у комбинацији са АПУ, за 75 одсто повећање у перформансама графике - "двоструку графику". АМД је подешавање позива Све у свему, ови чипови мери само 228 квадратних милиметара. Да би ово у контексту, погледајте галерију руку-на снимке испод, са серије поред самосталне процесора, дискретном графичком картицом, и ради обима, врста мале снаге Фусион чип уведен назад на ЦЕС-у.

Серија опремљене рачунари су већ испоруку , а АМД наводи можемо очекивати да видимо бар 150 од њих ове године. То звучи заиста обећавајуће, али ми и даље имамо доста техничких детаља да се поновити. Шеф у прошлости пауза за пуну просути на шта су ови АПУ обећање да раде, заједно са видео од АМД-виши директор маркетинга производа Рејмонд Думбецк показивање неке серије лаптопова у акцији.

Наставити читање АМД Фусион-серија чипова званичног: 10.5 сати трајања батерије, ДирецтКс11 графику и УСБ 3.0 подршка (видео)

Няма коментари:

Публикуване на коментар