вторник, 14 юни 2011 г.

НЕЦ прави садржај адресирати меморије да се преузме депозите Санс власт података, РАМ-зелена са зависти

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/nec-makes-content-addressable-memory-to-take-data-deposits-sans/:
Зар не би било сјајно када системске меморије је супер брз као РАМ и трајна као што су блиц? Па, НЕЦ и Тохоку универзитета нови садржај адресира меморију (ЦАМ) је постигао трик - обећава пет-наносекунде преузимање брзинама једнак штапови ДДР3 1600 и може да ускладишти податке чак и када Повер Офф. Спинтроницс логика је оно што чини магични десити постављајући правац спина електрона и користе њихове интеракције са магнетним снагама за чување бита података. Ови атрибути се врти онда чувају на стази чак и када нема струје тече. Ухвати? Овај нови велики ЦАМ - 90нм у односу на 30нм ДРАМ меморија су тренутно доступни - упркос чињеници да је пола величине претходних ЦАМ чипова, НЕЦ и не говори колико брзо могу да пишу податке. Наравно, Технологија је још увек у фази развоја, тако да не добија своје нулте снаге пасивном режиму и инстант-на могућности у нашем гаџете за неко време. ПР након паузе.

Наставити читање НЕЦ прави садржај адресира меморију да преузму власт података депозите Санс, РАМ-зелена са зависти

НЕЦ прави садржај адресирати меморију да преузму власт података депозите Санс, РАМ-зелена са зависти првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 16:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар