вторник, 14 юни 2011 г.

Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/apple-retail-chief-ron-johnson-takes-his-empire-building-genius/:
Рон Џонсон
Можда не знате име Рон Џонсон, али ти си дефинитивно упознати са његовим радом - то је човек који је саградио Аппле мало царство . Пре једанаест година Послови довео Џонсон на креирали први Аппле Сторе, краде га од свог положаја на циљним. Сада човек који је донео вам Гениус Бар и Роаминг, иПхоне витлајући продаје понављања се креће на и узимајући његова стручност за робне одлучан ЈЦ Пеннеи. Портпарол Цупертино посада је све Ствари Д који је компанија већ у потрази за његову замену, али смо више заинтересовани за оно што ће бити Џонсон ради са мола сортирано шопинг када је преузима као директор 1. новембра. Можемо само да замислимо да ће иПад бази виртуелне опреме просторије и столове Жан-иусес да Вам помогнемо да изаберете свој следећи пар Левис. ПР након паузе.

Наставити читање Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи

Јабука мало шеф Рон Џонсон има своје царство изградњу геније да ЈЦ Пеннеи првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 14:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар