сряда, 9 март 2011 г.

Инстапринт сервис је Полароид од Инстаграм генерације, не тресе се потребни (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/instaprint-service-is-the-polaroid-of-the-instagram-generation/:
Наравно ПОЛАРОИД довео свој наслов производа у 2011 од стране удружиће се са Лади Гага , али већина од нас су сасвим у реду са коришћењем наше телефоне да брзо снимите незаборавне тренутке. Па, Инстапринт има за циљ да поново помама фотографија прошла га везује на Инстаграм - невероватно популаран (и тренутно ИОС-само) апликација која вам омогућава да примените разне филтере за своје фотографије за брзу размену међу пријатељима. Инстапринтер (наш израз, а не фирме) је у основи модификован Цинк фото штампач са Интернет везом и кравату-модули за Инстаграм АПИ-ја, који аутоматски штампа итем таггед витх било Хасхтаг сте изабрали. Од сада, компанија планира да изнајме кутије Инстапринт и демо услуга на СКССВи, циљање је као нов начин за снимање свих углова било ког догађаја можда домаћин - што нам се чини као забавна идеја. То јест, док неко не почне злоупотребљава систем и ознаке фотографију свог дерриере са # ГрандмасБиртхдаи. Можете да га испробате одмах по означавање снимака са # Инстапринт, и види се штампа живе у поток уграђени после паузе.

Наставити читање сервис Инстапринт је Полароид од Инстаграм генерације, не тресе се потребни (видео)

Инстапринт сервис је Полароид од Инстаграм генерације, не тресе се потребни (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 18:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Инстапринт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар