сряда, 9 март 2011 г.

Х20 Туш Покреће радио експлозије Биебс путем микро-турбина

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/h20-shower-powered-radio-blasts-the-biebs-by-way-of-micro-turbin/:
Заборавите таблете, 2011 је година туш радија! Прошле недеље смо известили су бежично повезани Тосхиба воду доказ песму кутије и, баш као и наши нерви почела да се населе од узбуђења, неко је дошао и пао овај еко-пријатељски, туш-спремни драгуљ на нас. Не само да је Х20 Туш Покреће радио водоотпорна, али се заправо користи воду из туш да пумпа гужве. Што се повезује директно на радну туш црева, а користи ток воде да поставите микро-турбина окреће, тако да пуњење батерије саставни и елиминише потребу за једнократну употребу. Као што је видео у наставку истиче, Радио "не само нуди 80 класике - он је пун спектар ФМ", а његови творци кажу да је компатибилан са 99 одсто тушева, али оно што заиста желим да знам је: колико Да ли и курбле Ке $ ха? Видео након паузе.

Наставити читање Х20 Туш погону радио експлозије Биебс путем микро-турбина

Х20 Туш Покреће радио експлозије Биебс путем микро-турбина првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 18:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Технологија Преради | Соурце Танг група | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар