сряда, 9 март 2011 г.

ТетхерГПС доноси ГПС навигација на кутак боје, такорећи

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/tethergps-brings-gps-navigation-to-nook-color-in-a-manner-of-sp/:
ТетхерГПС доноси ГПС навигација са Блуетоотх-кутак боје без
Смарт људи тамо код ЦомптонСофт траже да обезбеде ГПС пријемника на ваш мобилни уређај у прилично неконвенционалан начин. ТетхерГПС повезује Андроид телефон ГПС ваш да кутак Боја путем ВиФи - било на истој мрежи или преко ВиФи конопац - јер кутак Боја недостаје у стандардним употребљив Блуетоотх- одељења. Након повезивања два уређаја, чини други линк тако што ћете покренути ТГПС сервер на телефону и ТГПС клијента на кутак. Два уређаја су онда повезане у блаженој, све ви-да-ГПС-шведски сто путева и путева. За највећи део, кутак локација-свестан Андроид апликација, као што су Гоогле мапе, да ли ће извући из ове везе за податке о локацији и користити га као да је било ГПС пријемник на броду. ТетхерГПС је за посезање за $ 2,99 на Андроид тржиште, а такође постоји слободан "Лите" верзија за оне који само треба ГПС за пет минута на време - ми ћемо претпоставити да знате ко сте.

[Хвала, Црвени]

ТетхерГПС доноси ГПС навигација на кутак боје, такорећи првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 20:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк РевиевХоризон | Соурце Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар