сряда, 9 март 2011 г.

Сони додаје Цлоуд складиштење за игру штеди на ПСН плус претплата

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/sony-adds-cloud-storage-for-game-saves-to-psn-plus-subscriptions/:
У реду, то је званична, Сони Плаистатион плус претплата само је ствар вреди поседовање са новим додатком складиштења садржаја на мрежи за игре штеди . То долази са в3.60 на ПС3 фирмваре-а, који смо обећали да добије сутра, 10. марта. бити дозвољено да ћете залиху до 150МБ Плаистатион 3 напретка податке игра у Сони маке.белиеве облака, која није баш запањујући износ, али онда то није попут оних сачувате датотеке које заузимају много простора. Главна атракција да смо ми овде видимо је у стању да само укључите детаље о рачуну у било које пс3 широм света и наставити свој куестинг у Драгон Аге ИИ као да сте још увек код куће. Види саопштење за штампу компаније Сони и упутства о томе како да користите нове облак чувања опцију након паузе.

Наставити читање Сони додаје облака простора за игру штеди на ПСН плус претплата

Сони додаје Цлоуд складиштење за игру штеди на ПСН плус претплате првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 12:48:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар