сряда, 9 март 2011 г.

ВМваре Виев доноси виртуелне рачунаре да иПад са екраном осетљивим на додир-пријатељски контроле (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/vmware-view-brings-virtual-desktops-to-ipad-with-touchscreen-fri/:
Даљинско контролисање ваше личне Десктоп иПад је једна ствар, али данас ВМваре нуди нешто мало јачи - унапређени апликација за повезивање предузећа класе виртуелних десктопа. Као и Цитрик рисивер, идеја је да ћете добити иПад клијент за бесплатно, и надамо се исплати да имају компјутере облак служио се, али уместо рационализације апликација за Таблет употребу, ВМваре апликације можете и руке прилагодљив ПЦ као што је контрола. Ту је згодан изгледа виртуелни тоуцхпад-ом можете да користите за фино контролу над мишем уколико прсте докаже превише Шиљаст, скуп Виндовс пречице тастера на врху виртуелну тастатуру, Мулти-прст гестове и више - али зашто не само Погледајте видео након паузе да видим шта је у продавници?

Наставити читање ВМваре Виев доноси виртуелне рачунаре да иПад са екраном осетљивим на додир-пријатељски контроле (видео)

ВМваре Виев доноси виртуелне рачунаре да иПад са екраном осетљивим на додир-пријатељски контроле (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 08:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар