сряда, 9 март 2011 г.

ИоуТубе Плус, ТиВо је очигледно у фази тестирања, Ливе Стреаминг да иПад очигледно се разматра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/hulu-plus-on-tivo-apparently-being-tested-live-streaming-to-ipa/:
Дакле, исправка. Ер, освежење ако хоћете. Назад у септембру прошле године, ТиВо је објавио да је укорењен ИоуТубе плус приступ ће доћи до своје ДВР " у наредним месецима ", али смо чули управо ништа о том питању од тада. Унесите садашњости. Имамо Типстер који поседује и ТиВо Премијера је била само позвана да се придружи Поље суђење за "тестирање ИоуТубе Плус, ТиВо," и он је такође прима кодове да добију бесплатне месец сервиса. Тешко је рећи какав ГАП смо гледајући између пробног периода и Го-уживо периода, али барем имамо мало гаранција да нико не само заборавио своје обећање. У вези вести, остали типстери су почели да примају неке прилично занимљиве анкете са ТиВо себе, са неколико питања посебно пита потрошачима како би им осећају опцију "стреам ТВ програма уживо, ДВР-снимака и ТВ емисија из кабловске компаније на Тражња библиотеку да нечији иПад ". Ово укључује и наизглед у кући и удаљеним стриминг и морамо да кажемо - Стреаминг да таблета може да буде само магија функција која коначно добија ТиВо из Хурт Лоцкер . Вероватно не, али да ли сте заиста дешава да нам судије због слепо оптимизам?

ИоуТубе Плус, ТиВо је очигледно у фази тестирања, Ливе Стреаминг да иПад наводно разматра првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 08:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТиВо Пољски оглед Пријава | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар