сряда, 9 март 2011 г.

Тражи ЦлоудСигхт вам даје тренутни, јединствен приступ е-поште и социјалне умрежавање архиве

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/cloudsight-search-gives-you-instant-unified-access-to-email-and/:
Сетите се оних хиљаде људи који су вас изненада изгубили контакт са прошле недеље? Нажалост за њих, они су још увек у потрази за године Гмаил-записа , али ако су били довољно активни да покрене Бацкупифи рачун, они би се читав њихов пријем (као и њихове слање, фолдеру "Послато", и све остало) само вратили у гостима клик. Бацкупифи Бесплатно је резервна услуге су радили добро овде на Енгадгет штаб, пружајући ниво гаранција да су наши е-поруке, туеетс, фотографије и Фацебоок статусе не иде нигде - чак и ако је налог хакован. Сада, компанија је узимање следећи логичан корак увођењем ЦлоудСигхт претраге. је поздравио је као први претражива архива решење за друштвене медије и Гоогле Аппс, и то вам омогућава да откуцате један израз претраге / фразе да би просејати кроз налоге е-поште и социјалне умрежавање дршке за било коју комуникацију у вези наведених упита. Један за претрагу, више комуникације утичнице. Наравно, то је само сифтс кроз оно што је архивирана, али с обзиром колико често услугу леђа ствари, то је прилично близу Дарн да привлачан у реалном времену. Једина мана? Нема мобилних апликација, тако да изгледа као да ћете морати да се консултује легитимне претраживача да бисте добили претрагу. Заинтересовани пријављивања на приватне бета верзије може да уради у изворном везу, или ако бисте радије да сазнате више преко видео, дугме за репродукцију је само испод паузе.

Наставити читање ЦлоудСигхт претрага даје вам тренутни, јединствен приступ е-поште и социјалне умрежавање архиве

Тражи ЦлоудСигхт вам даје тренутни, јединствен приступ е-маил и социјалне умрежавање архиве првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 02:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бацкупифи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар