сряда, 9 март 2011 г.

Рано средином седмице шокира: истраживања каже да смо превише ослањају на ГПС

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:
Па, ово не може бити добар, али то свакако није изненађење, било. Истраживачи су закључили да живе у развијеним земљама су људи постали превише ослањају на сателитске навигације , као што су ГПС уређаји, као и да резултати могу бити ... опасна. Свако са тхинк-танк би вероватно могло да ово схватиш један на своју руку, али истраживања показују да су претерано ослањање на уређајима дају неке лоше резултате када је рекао уређаји неминовно не напоље. У извештају се иде доста отац него упозорење појединих возача, међутим, и каже да су комерцијални системи авио-саобраћају и оних који директан воз врата отворена и ослони на САД на бази ГПС систем, који су сви рањиви на широко неуспеха треба систем сусрет било сметње или прекиде у раду. У извештају се сугерише даљи развој бацкуп система - као што је Европска заснован Галилео систем, али у суштини закључује да рањивости ће вероватно остати. Утеха, зар не?

Рано средином седмице шокира: истраживања каже да смо превише ослањају на ГПС је првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 08 Апр 2011 16:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пхисорг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар