неделя, 5 юни 2011 г.

Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:
Ако никада не можете имати довољно екран непокретности док радите, можда ћете желети да Цхамптрон је 65-инчни Бехемотх изглед. То је 1080п Оштро панела прожета способност да препозна два улаза на додир у време - што може да се прстима или "свако" друга врста оловке - што треба да докажу прилично проклето корисно када покушавате да Пхотосхопу мало екстра сјаја на врху Стив Балмер с славна купола. Као додатни бонус, димензије овог екрана чине оперативног система Виндовс 7 кориснички интерфејс изузетно прстију пријатељски. Пакао, то се граничи са песнице-пријатељски експлодирала када је на 65-инчним величине. Погледајте видео на овој шампион после паузе.

Наставити читање Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео)

Цхамптрон је 65-инцхер могу да препознају два прста додир, чине пристојно пространа други екран (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет о Тху, 05 Маи 2011 15:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар