неделя, 5 юни 2011 г.

Седмица у Аппле: пре ВВДЦ 2011 Едитион

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JxwJBGLEMug/week-in-apple-pre-wwdc-2011-edition.ars:

Сада си само неколико дана од почетка 2011 Ворлдвиде Девелоперс конференцији и Аппле вести седмице је у великој мери се око онога што можемо да очекујемо да чујемо у Кеиноте у понедељак. Аппле је потврдио да планира да разговара иЦлоуд и ИОС 5, а гласине млин је полудели покушава да лоцирају функције иЦлоуд'с. Аппле такође обратио најновије Мац злонамерних програма Дефендер и Лодсис Тролл патената које је започео тужи независним програмерима. Прочитајте о за пуну резиме из прошле седмице:

Аппле капи тајности, потврђује ИОС 5, иЦлоуд точено на ВВДЦ 2011 : Аппле је потврдио да планира да уведе нову платформу цлоуд сервисе, иЦлоуд, као и ИОС 5 у ВВДЦ у понедељак, 6. јуна.

Лодсис Аппле: Васег писма не значи ништа, ми смо тужи Девелоперс : Лодсис је тужио седам ИОС и Андроид Девелоперс око патентних права потраживања у вези са у-око куповине. Иако Аппле је до сада тврдио да програмери су покривени лиценцом ћебе, Лодсис сматра независним програмерима им дугујемо новац.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар