неделя, 5 юни 2011 г.

Мерцедес-Бенз Србија заврши на водоник Ф-Целл Свет диск, али је морао да донесе своју горива

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/04/mercedes-benz-completes-hydrogen-powered-f-cell-world-drive-but/:
У јануару Детроит Ауто Схов , Мерцедес-Бенз Србија нестрпљиво приказао свој водоник Ф-Целл аутомобила, обећавајући да докаже одрживост горива ћелија возила које возите троје од њих широм света . И сада, после укупно 18,641 миља, да је завршен Цирцумнавигатион, стижу безбедно кући у Штутгарту седишту компаније. Да ли то доказати горива ћелије су спремни за премијера време? Па, пут је 70 дана вожње за покривање четири континента, и крећу се возила "врху се на нешто више од 400 миља - у Казахкстан. Али, признаје мб има само 200 допуњавање станица широм света, у већини случајева Ц-ћелије су морали да се ослањају на Таг-Мобиле горивом дуж јединице. Компанија се нада да његове демонстрације ће подстаћи развој у пуњење-станица инфраструктуру: има горива ћелија возила не могу лако да напуне гориво мора да се осећа као поседовање летећи ДеЛореан у 1885. Да бисте добили пун слом, погледајте Мерцедес-Бенз НР после паузе.

Наставити читање Мерцедес-Бенз Србија заврши на водоник Ф-Целл Свет диск, али је морао да донесе своју горива

Мерцедес-Бенз Србија заврши на водоник Ф-Целл Свет диск, али је морао да донесе своју горива првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 17:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар