четвъртък, 22 септември 2011 г.

Фацебоок партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Граф

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Фацебоок Ф8 Девелопер Цонференце се дешава данас, и Енди Самберг Марк Зуцкерберг је недавно открио још један део његовог мастер плана за друштвене мреже. Отворена Графикон ће се сада интегрише многе своје омиљене вести и музичким сервисима, укључујући Спотифи , рапсодија , рдио и МОГ на свој Фацебоок страницу са прилагођеним апликација, а такође ће донети видео Вево, Нетфлик, Хулу и још много тога. Медијску платформу већ горе и трчање, тако да можете видети (и чути) резултате рада Марка сада.

Упдате: На жалост за Фацебоок кориснике у САД, Нетфлик има потврдио да ће њена интеграција Фацебоок-бити доступно само у Канади и Латинској Америци у почетку, због америчке закон који "ствара конфузију око нашу способност да дозволи САД чланове да деле оно што они гледају ". То се не односи на музичким сервисима, међутим, и можете добити идеју како Спотифи ће радити у видео након паузе. Чак и ТиВо је добио у на акцију, најављује нове дељење дугмад за своје иПхоне и иПад мобилних апликација, иако нема директних података ДВР интеграције поменуо.

Наставити читање Фацебоок-партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Граф

Фацебоок партнера до донесу музику, вести и видео записе на ваш профил преко отвореног Графикон првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 22 Сеп 2011 14:23:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Нетфлик , Спотифи , ТиВо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар