четвъртък, 22 септември 2011 г.

Самсунг издања АТ & Т, Галаки ИИ кернела извор далеко унапред ослобађање телефона

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/samsung-releases-atandt-galaxy-s-ii-kernel-source-far-in-advance-o/:

Ко је окретања ван кернела извор у седишту Самсунг има неке озбиљне аспирације. Кување је за ИИ Галаки Епска 4Г Додирни дана када је објављен био прилично брз процес, али произвођача успео да једном до чак се притиском из АТ & Т верзији целу недељу и по дана раније. Разговарајте о узбудљив посао за програмере, који сада имају значајан старту испред Галаки ИИ 2. октобра лансирања. Не превише траљав, зар не? Хајде да видимо шта они са знањем могу да направе у међувремену - предвиђамо опција за прилагођавање апленти у време телефона званично снабдевене на полицама продавница. Колико рано можемо очекивати да видимо језгро за Т-Мобиле Галаки ИИ? Тешко је рећи, али за сада можете да ухватите извор кернела на ... добро, извор испод.

Самсунг издања АТ & Т, Галаки ИИ кернела извор далеко унапред ослобађање телефона првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 18:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АндроидЦентрал | извор Самсунг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар