сряда, 21 септември 2011 г.

Са 4Б СМС-Туеетс Обрађено Месечно, Туиттер сада омогућава корисницима да Поделите Фотографије путем текстуалних

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dAkGbXDm4n8/:
photo

Они од нас који живимо у свету пренасељене са паметним телефонима често заборављају да карактеристика телефона тренутно доминирају глобалном тржишту мобилних телефона. У главом према својим корисницима који нису на иПхоне или Андроидс или било који други телефон који у основи функционише као мини рачунару, Твиттер је сада омогућава својим корисницима да пошаљу фотографије ВА текстуалну поруку.

Корисници који желе да пошаљете фотографију на Твиттер-у путем СМС-а може само да отпремите фотографије у текстуалну поруку као што би урадио на телефону и послати на Твиттер-у као да ће послати нормалан цвркут текста - да 404-04 у САД, на пример, . Нажалост карактеристика још увек не ради за ДМС (и узимајући у обзир поједине кориснике склоност ка марака не, можда то је добра ствар).

СМС Уплоад функција је сада доступна у САД на АТ & Т, Веризон Вирелесс, и ћелијска Југ, у Великој Британији на Водафон, О2 и Оранге, у Италији на Водафон, у Канади на Роџерс комуникације, у Бахреину на ВИВА-и у Бразилу на ТИМ Бразила .

Твиттер нас подсећа на блогу који су преко 4 милијарде СМС-твеет-послатих и примљених СМС порука сваког месеца и Твеетинг је доступан у 80 земаља и девет језика. Она такође открива да је и даље да додате опције које побољшавају искуство као што је Твиттер СМС-Брзо Пратите (која вам омогућава да примате СМС поруке без Твиттер налог), СМС-команди и даље носилац покривеност.

Ово је мали вест у недељи пуна Фацебоок и Гоогле егзибиције сигурно, али је вероватно много цењен од стране милиона корисника са сада побољшање функционалности.


Компанија: Твиттер
Финансирање: $ 1.16б

Твиттер, коју је основао Џек Дорси, биз камен, а Еван Вилијамс у марту 2006 (покренут јавно у јулу 2006), је друштвено умрежавање и микро-блоггинг сервис који омогућава корисницима да поруке своје најновије исправке. Ажурирање ограничен 140 карактера и могу бити постављени кроз три методе: Веб форми, текстуалну поруку, или инстант поруку. Компанија је био заузет и додао функције производа као што су Гмаил увоз и претрагу. Недавно су покренули нови сајт одељак под именом "Истраживање" за ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар