сряда, 21 септември 2011 г.

Постојеће Виндовс Телефони да се манго ажурирање у току наредне две недеље

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/existing-windows-phones-to-get-mango-update-within-the-next-two/:
Већ смо сведоци лансирања за Виндовс телефон са манго и видели неколико других најавио , тако да када је ажурирање Покрећемо са уређајима и даље раде на НоДо ? Према Мицрософт-ов званични Виндовс Пхоне блог, треба нам само чекати још једну недељу или две пре ажурирање почне Покрећемо. Виндовс тим указује да неће бити гурнут на ваш телефон ОТА када за то дође време, тако да ћете желите да се уверите да имате право софтвер ( Зуне за ПЦ , Виндовс Пхоне 7 Конектор за Мац) инсталиран на вашем рачунару пре него што све ово иде доле. Сада, реч упозорења: ми бисмо да се потпуно затечени када сваки телефон добио ажурирање истог дана - на крају крајева, НоДо роллоут трајала неколико недеља пре него што је свуда испоручена - тако да је најбоље ако се вежба степен стрпљења ако је ваш телефон се није спремна првог дана, за сваки случај.

[Хвала свима који су послали ово у]

Постојеће Виндовс Телефони да се манго ажурирање у току наредне две недеље првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 13:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Виндовс телефон блог | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар