сряда, 21 септември 2011 г.

Свитцхабле графичка решења је двобој из АМД завршава личи глупак

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/switchable-graphics-solutions-duel-it-out-amd-ends-up-looking-l/:
Интел Динамиц Променљива графика
У овом тренутку, НВИДИА Оптимус пребацивања графика Олд Хат, али АМД је релативно нови у игри паковање два ГПУ на једном лаптопу АнандТецх одлучио да јаму два решења једни против других, и добро, хајде да кажем АМД-не. изгледају тако велике. Највећи проблем изгледа да је стабилност. Док је учинак је прихватљиво (мада, не баш тако добро као треба да буде) сајт је имао проблем да четири од наводно 16 подржане игре да се пребацујете између интегрисане и дискретне ГПУ-ова као и рекламира. Редовна ажурирања управљачких програма, да не помињемо још мало тестирања, могу решити проблеме, али за сада НВИДИА Оптимус једноставно оутцлассес свој АМД-пандан. Погледајте видео после паузе и не заборавите да удари до линка извор за све детаље.

Наставити читање Променљива графичка решења дуела га, Интел завршава личи глупак

Свитцхабле графичка решења дуела га АМД завршава изгледа као глупак првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 01:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор БЕНЦХфорум БЕНЦХфорум | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар