сряда, 21 септември 2011 г.

Твиттер отвара дељење фотографија путем текстуалне поруке на неки превозници

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/21/twitter-opens-up-photo-sharing-via-text-message-on-some-carriers/:
Нисмо баш недостаје на начин да поделим фотографије на Туиттер ових дана, али кључна област која је оставио иза себе је часни текстуалне поруке - што је прилично важно за милионе људи који немају паметних телефона. Док Туеетс путем текстуалних било могуће од првог дана, Твиттер је тек сада отворио могућност да објави фотографију путем СМС-а. Тог сервиса је доступна само на неким носачима на почетку - АТ & Т, Веризон и мобилни Југ у САД, Водафон, О2 и Оранге у Великој Британији, и Роџерс у Канади, као и Водафон Италији, ВИВА Бахреин и ТИМ Бразила - али каже да Твиттер то ради да би функцију додатних носача. Заправо слање фотографија путем текста једноставно као што бисте очекивали (само га прикључити на вашу поруку и пошаљите је на одговарајући број за вашу земљу то), али ћете наравно морају да буду свесни додатне трошкове свог мобилног оператера може намећу.

Твиттер отвара дељење фотографија путем текстуалне поруке на неки превозници првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 21 Оцт 2011 15:44:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Следећа Веб | извор Твиттер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар