понеделник, 21 март 2011 г.

АТ & Т, Т-Мобиле ласте да створи САД "највећи превозник

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/cHhmmcwKF-Q/att-swallows-t-mobile-to-create-us-largest-carrier.ars:

У последњих неколико месеци, Т-мобиле реклама је полагање у АТ & Т, критикујући превозиоца за хобблинг вруће телефонске мреже са спорим брзинама. Или да је форма флерт или АТ & Т, одлучио је потребно да ућутка оне рекламе једном за свагда. Данас, АТ & Т је најавио 39 милијарди долара баве матична компанија Т-Мобиле, Деутсцхе Телекома, који ће видети Т-Мобиле је корисницима и инфраструктуре постају део АТ & Т, стварајући САД "највећи мобилних оператера, а само један да понуди ГСМ телефоне.

Деутсцхе Телеком, споразум решава много проблема које Т-Мобиле са којима се суочавају, као четврти највећи превозник. Он више не мора да одржава велику мрежу и мало инфраструктуре за подршку мањих кровни носач, а не ће се суочити са огромним трошковима који надоградње инфраструктуре за долазак 4Г ЛТЕ стандарду. Т-Мобиле је био само један од великих оператера да нема јасан 4Г план у место, компаније АТ & Т и Веризон су се обавезали да ЛТЕ, док спринта је гурање ВиМАКС.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар