понеделник, 21 март 2011 г.

СОНИ: Сваки НГП игра ће бити доступна за преузимање, неки можда неће успети на физичко издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/sony-every-ngp-game-will-be-available-to-download-some-might-n/:
Ми смо попуњавање времена између сада и НГП с празника издање најбољи начин како знамо: од лов на још више информација о томе. Ендрју кућа , човек задужен за Сони Цомпутер Ентертаинмент Еуропе, је испоручио најновије малчице У интервјуу за МЦВ, где недвосмислено каже да игра на следећи ПлаиСтатион Портабле ће сваки бити доступна за куповину као преузимање. Наиме, он је такође изражава Сонијев жељу да се симултано дистрибуцију у дигиталне и физичке канале, али то звучи много мање конкретни него своје обећање да ће сваки игра бити преузети. Дигитална само за игре и фигура видљиво у визију Андреј НГП будућност, као и да очекује да диверсификује избора за потрошаче поред Биг Тиме наслове попут Унцхартед. Да бисте сазнали више о Нокиа замена за УМДс са фласх меморије и разлоге ПлаиСтатион Суите , пратите везу испод за извор пуну интервју.

СОНИ: Сваки НГП игра ће бити доступна за преузимање, неки можда неће успети да се физички ослобађање првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 08:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце МЦВ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар