понеделник, 21 март 2011 г.

Ксбокс Кинецт на ПС3 је Кевина Батлер најгора ноћна мора остварити (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/xbox-kinect-on-ps3-is-kevin-butlers-worst-nightmare-come-true/:

Дакле, овде је дилема да играчи могу да су неки са којима се суочавају: Да ли желите конзолу са великом процесорске снаге, али у комбинацији са неким сјајне шећерлема , или један са футуристички контролером без Мотион гаминг по цену Блу-раи репродукцију? Па, за нас обичне смртнике то је било једно или друго, али Схантану Гоел је наставио да се комбинују најбоље од оба света: Ксбокс Кинецт на пс3. Видео изнад је наш човек показује своје ране софтвера Министарства одбране, која тренутно може да препозна основне гестове као што је брзо гура руку у правцу екрана два пута да бисте активирали Кс тастер, као и уобичајено машући око за навигацију. Иако је очигледно да је овај пројекат је још увек у повоју, Гоел је већ раде на томе појачале додајући пуна игра профили и скелетне праћење подршку, тако да уз мало помоћи из заједнице, надамо се да неће бити дуго пре него што дођете до слободно бацање бомбе у Киллзоне 3 без бриге о оштећења телевизора. Можда Кевина Батлер такође ће видети светле стране ствари, превише.

Ксбокс Кинецт на ПС3 је Кевина Батлер најгора ноћна мора остварити (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 11:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Схантану Гоел | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар