понеделник, 21 март 2011 г.

Некус С 4Г потврдио свој сајт Спринт, први 'потпуно интегрисани Гоогле Воице паметни телефон

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/nexus-s-4g-confirmed-by-sprints-own-website-first-fully-integ/:
У случају да нисмо цуре ово темељно довољно за свој укус, овде је Спринт кваре своје изненађење: Некус С долази Сада мреже у 4Г укус. Рекламира као "Чиста Гоогле", ова ВиМАКС-тотинг уређај ће бити први који карактерише "потпуно интегрисана" Гоогле Воице - који си нам рекли подразумева коришћење само један број за све ваше позиве и дозвола за ствари као што су интернет и позивање говорне поште транскрипција. Прилично модерних, ако нас питате, и потенцијално још важније од пуког додавања 4Г мреже. Све је требало да открије ову бит Интел је неформално претраге за "Некус", на веб порталу Спринт, не баш најтежи посао њушкају икад, али ми ценимо наше Еагле-Еиед Типстер за то раде све исто. Сада је само питање чека још неколико сати док ЦТИА догађају Спринт да чују детаље своје сарадње са компанијом Гоогле.

[Хвала, МТВ]

Некус С 4Г потврдио свој сајт Спринт, први 'потпуно интегрисани Гоогле Воице смарт телефон првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 04:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Спринт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар