понеделник, 21 март 2011 г.

Нинтендо 3ДС преглед

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/nintendo-3ds-review/:
Нинтендо 3ДС преглед
Видите да је зеленкасто-плава ствар тамо горе? То би могло да изгледа овако зеленкасто плава ствар овамо да смо прегледали неколико недеља уназад, али заправо они нису исти. Не, господине. Ово горе је оригиналан, гарантовано, храбар америчкој верзији, спреман да покида $ 250 рупу у вашем буџету играње и да идете све гоогли очију за 3Д. Наравно, не постоји страшно много различитих овде у односу на јапанској верзији смо већ гледали, али смо имали прилику да проведу мало више доброг квалитетно време са једним него са другу. Поред тога, у стању да прочита све приручнике не боли.

Шта ћете наћи у наставку је пуну ревизију америчког конзоле, укључујући више игра приказа, више у дубину животу тестова батерије, блистав демо је увећао стварности ствар игре, а неки сурпринг перформансе са добрим резултатима "Ол ДС- колица. Дакле, придружите нам се, ако би, на прилично више у дубину истраживања овог, следећи димензија у ручни конзоли игре.

Галерија: Нинтендо 3ДС

Наставити читање Нинтендо 3ДС преглед

Нинтендо 3ДС преглед првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 14:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар