понеделник, 21 март 2011 г.

Спринт Епска 4Г, Галаки картице се спринта ИД-ове недеље, Епиц је Фроио ажурирање чини тријумфални повратак

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/sprint-epic-4g-galaxy-tab-get-sprint-id-this-week-epics-froyo/:
Гласине о томе које је започео ковитлају прошле недеље , али је Спринт и Самсунг имају само учинио Службени да Епска 4Г и Галаксија картице ће оба бити добијање Фирмвер је ове седмице да додате Спринт личне , Андроид коже носач / тема платформа је први пут представљен на Трансформација , Оптимус С , и Зио прошле године. За Епиц, ажурирање ће такође означити повратак Андроид 2,2 - Фроио већ направио кратак званични наступ за Епиц власнике недељама уназад неколико, али грешке су довели до неприлика брзо повући и привремени повратак на Ецлаир. Изгледа да исправке почети ваљање данас, са свим садашњи власници имају приступ исправке овог четвртка, 24.. Пратите паузе за пуну саопштењу.

Наставити читање Спринт Епска 4Г, Галаки Картица се спринта ИД-ове недеље, Епиц је Фроио ажурирање чини тријумфални повратак

Спринт Епска 4Г, Галаки картице се спринта ИД-ове недеље, Епиц је Фроио ажурирање чини тријумфални повратак првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 09:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар