понеделник, 21 март 2011 г.

Француска казне Гоогле-€ 100.000 за приказ улице приватности повреде, а затим разматра ударање без очигледног разлога

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/france-fines-google-100-000-for-street-view-privacy-violations/:
Ах, Француска. Земља прелепих плажа, угледни железнички систем, и још много необјашњивих одлагања и обустава рада него било где у развијеном свету. Ох, и примарни аеродром који вас приморава да користите "улазнице" за куповину хране из појединих произвођача и одбија да заврши ЦДГ -> ЈФК лет на распореду. Замерке на страну, чини се да је барем једна ствар је све урађено данас више у земљи за људска права, са заштитом података Француске регулатора потврђује запис € 100.000 казну шаљу преко на Гоогле- у вези са неправилним прикупљање података током свог Стреет Виев рација . Наравно, ел ле Гоог је остао у приватности проблема пре него што о овом питању веома, али ниједан није толико гинормоус као ове. Национална комисија за рачунарство и грађанским слободама, тврди да компаније прекршаји укључују "прикупљање лозинки и е-маил преноси бежично," и његова највећа кажњен је казни због "економске предности Гоогле-добијено из ових прекршаја." Ми смо рекли да компанија има два месеца да се жали на казну, али од сада, изгледа као да је Гоогле уплашени да било какав коментар на све на енглеском језику. Хвала небесима за Преведи , зар не?

Француска казне Гоогле-€ 100.000 за приказ улице приватности повреде, а затим разматра ударање без икаквог разлога првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 11:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхисорг | Соурце АФП | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар