понеделник, 21 март 2011 г.

Лист испоруке касне јапански земљотрес, али за Ниссан и Сони већ понављање фабрике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Није јоллиест вести ако сте чекали на нове и свеже лишће ЕВ да дува у скорије време, као Ниссан је морао да одложи испоруке разумљиво, као последица природних катастрофа која је задесила Јапану. Ажурирања када клијенти могу очекивати њихова наређења да се заврши биће предстојећег чим доступне. Постоје срећније дешавања на острву Јапана себе, међутим, где је Ниссан је ограничен наставак операција у пет постројења за данас и да очекује да се за производњу возила поново до четвртка, који ће трајати онолико дуго колико то за пољопривреду. Сони је такође испадања неке од ефеката недавних земљотреса и каже да ће поново производњу литијум-јонске батерије у свом Тоцхиги Префектура сутра постројења. Дакле, охрабрујући знаци напред за индустрију Јапана, надајмо се сви остали опоравак показује се као брз.

Лист испоруке касне јапански земљотрес, али за Ниссан и Сони већ поновно отварање фабрике првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 15:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Аутоблог Греен , Ројтерс (Вести Иахоо!) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар