понеделник, 21 март 2011 г.

Тексас научници имају за циљ да реши бежични опсег уског грла, надам се пре СКССВ 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/21/texas-researchers-aim-to-solve-wireless-bandwidth-bottleneck-ho/:
Као што неко покушава да ток висок квалитет видео на било велике метрополе метро вероватно је пронађен, Чинећи то често захтева стрпљење посла и спремност да се проведу "баферовање" више времена и мање времена "уживање". То је проблем који је посебно евидентно у претрпаним догађаје као што никада не завршава Соутх би Соутхвест, и то вероватно није случајно да је тим са Универзитета Тексас у Остину се сада проводе време буђења покушавају да реше помолу бежичну кризе пропусног опсега. Пет факултета у електричној и школске Цомпутер Енгинееринг одељења су одабрани да прими 900.000 $ поклон од Интела и компаније Цисцо да "развију иновативне и роман алгоритми који може да побољша способност бежичним мрежама за складиштење, поток и поделите видео снимке мобилним ефикасније." Њихов рад је део од пет универзитетских кравату-а, тражећи да реши недоумице, као што су кула сметње, селективни компресије (читај: пикелатинг области које не плаћају пажњу на како да постигнемо више од постојеће инфраструктуре), предајника мобилне обавештајних података и излаз редундантност. Тешко је рећи да ли било који од главних носача ће спроводити предложена решења у блиској будућности, али могу да се сетим бар једне фирме која је преко њене прсте у нади да ће управо исход.

Тексас научници имају за циљ да реши бежични опсег уског грла, надам се пре него што СКССВ 2012 првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 21 Апр 2011 16:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Универзитету Тексас у Остину | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар