понеделник, 21 март 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен: пребацивање куле, водоник перле и Схоцкваве мотора за потрошњу горива

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/20/inhabitats-week-in-green-shifting-towers-hydrogen-beads-and/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

То је био велики седмица за алтернативне изворе енергије, као Инхабитат приказао низ зелених горива иновација које смањују трошкове а доносе чисту енергију у први план. Тестирали смо водоник "микро куглице ' које би могле горива аутомобила за 1,50 $ по галону, а видели смо Мицхиган Стате Университи представити нови талас мотор шок који би могао троструко горива ефикасност хибридних возила. КСЛ Хибриди су добили у на акцију ослобађања Адд-он комплет који може трансформисати било који гас шљемало и кркало у хибрид, и Гоогле направио таласа објављивањем својих инвестиција у биогорива покретање ЦоолПланетБиофуелс и додао ЕВ станица за пуњење на Гоогле Мапс. Коначно, да заокружи или зелене Аутомотиве Невс ове недеље имамо и дати посебан навијали за Артега, који су представили своје нове вруће ЈИ Ел Спорт Ауто - већ можемо чути хонкс и цатцаллс!

Офф путу и ван у океан, ми указао на пројекат за подводне турбине змај који жетве енергије из океана таласа, а ми смо били вовед од Кинетура је облик-Схифтинг Кинетовер . У другим вестима архитектура, изградња је коначно почео МВРДВ огромни Аманора Вертикални Град Апартмани у Пуне, Индија - мешовите употребе развој у укупном износу од преко 4,3 милиона квадратних метара.

Такође смо видели неколико нових кретања на соларну енергију фронта - Научници у Великој Британији раде на соларни погон комплет да олакшај оптерећења војника и, још важније, повећање њихове мобилности-до 50 одсто. То изгледа као савршена допуна за "невероватних ОС- 110Б ГСР - увлачи соларне енергије система који пружа 40 вати на лицу места са комбинованим соларне енергије и резервна батерија. Лаган и лак за паковање, соларна јединица се лако распоређен у ванредним ситуацијама, све док то дозвољавају временске прилике.

Инхабитат је недеља у Греен: пребацивање куле, водоник перле и Схоцкваве мотора за ниску потрошњу горива је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 20 Апр 2011 20:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар